Wandelevent ILVO - voeten op de grond Donderdag 27 mei van 15u tot 18u

Een leerzame, veilige buitenwandeling over "artificiële intelligentie in de landbouw". ILVO nodigt je uit voor een middagwandeling tussen de proefvelden. Er zijn Verschillende demo's en dialogen rond verschillende onderwerpen, van bestaande tot toekomstige realisaties. Kom ook een kijkje nemen naar het CIMAT-robotplatform!

Programma

Tijdens de wandeling hoor je 10 verhalen over toepassingen met (al dan niet zelflerende) artificiële intelligentie, in de landbouwsector. Tijdens de wandeling kom je ook langs het CIMAT-robotplatform. De ILVO-projectmedewerkers staan je graag te woord over de toekomstmogelijkheden ervan. 

ILVO-onderzoekers presenteren, samen met een tiental ontwikkelingsbedrijven, de laatste evoluties over het gebruik van A.I. in de landbouw. Je maakt dus kennis met inspirerende, praktische cases. Praktische toepassingen van ‘discriminerende’ transportbanden, detecterende sensoren, automatiseringen, onderscheidmakende be- of verwerkingstoestellen, slim speurende montoringssystemen… die je misschien aangepast of geïmplementeerd ziet worden binnen je eigen werkomgeving.

Je ontdekt mogelijkheden en reflecteert over mogelijke meerwaarden van A.I., ontvangt praktisch advies en krijgt tips om met de technologie aan de slag te gaan.

Er is ook mogelijkheid om te netwerken met de andere deelnemers via een COVID-veilig systeem.

  • Datum

    donderdag 27 mei 2021 van 15:00 tot 18:00

Locatie

ILVO
Burgemeester van Gansberghelaan 115 , 9820 Merelbeke